Externalizand activitatea de transport, clientii nostri isi pot reduce costurile pe care le implica mentinerea unui department de transport (inclusiv costuri de finantare-credite auto, leasing) si pot fi siguri ca solutia de transport propusa de noi este intotdeauna cea mai buna, rapida si sigura.
          Costuri reduse - eliminarea costurilor salariale si logistice pe care le presupune angajarea de personal specializat.
          Timp economisit - degrevandu-va de exercitarea acestor activitati, castigati timp si va puteti concentra mai bine asupra afacerii pe care o aveti.
          Servicii complete - veti avea la dispozitie o gama completa de servicii privind activitatile de contabilitate, salarizare, resurse umane si administrare personal, securitatea in munca, PSi si mediu, consultanta in domeniul fiscal, cat si a serviciilor de logistica, care va simplifica substantial afacerea dumneavoastra. Suntem in permanenta la curent cu noutatile legislative care va pot influenta activitatea.
          Competenta si consultanta rapida - veti avea posibilitatea de a consulta specialisti din domeniile transporturi, financiar-contabil, resurse umane si administrare personal, PSi si mediu, care sa va ajute sa intelegeti problemele cu care va confruntati si sa gasiti solutiile avantajoase.
          Continuitate - veti elimina neplacerea provocata de lipsa personalului specializat angajat, din motive de competenta sau legate de concediu medical, sau de odihna ori demisie neanuntata.
          Acoperire contractuala - beneficiem de o polita de asigurare de raspundere pentru erorile profesionale, care permit acoperirea debitelor provocate clientilor din vina noastra.
Telefon: 0741.161.321
Telefon: 0744.380.022
Telefon: 0744.380.141
Telefon: 0744.380.144
Fax: 031.427.93.89